Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Mikulás ünnepség

2011.01.16. 21:27 - Eszti néni

  

 Kedves  csikóhalas gyerekek, szülők, nagyszülők, ezúton szeretném megköszönni Nektek, hogy megtiszteltetétek a Mikulást, a Krampuszt,a segítő pedagógus kollégákat  Ivett nénit és Jómagamat azzal, hogy  igen tekintélyes létszámmal résztvettetek a rendezvényünkön.

48 gyermek  kapott meglepetés  ajándékcsomagot a messzi Lappföldről érkezett Mikulás Apótól. Aki kései érkezését megelőzően előre küldte Krampusz segítőjét.Viktor nevű krampuszunk minden lurkó részére lufikat hajtogatott,és furulyaszóval, ünnepi énekekkel szórakoztatott mindenkit, amíg megérkezett az átfagyott Mikulás, és az úszóiskolásoknak csoportonként, névre szólóan kiosztotta a meglepetéseket. Sokan a srácok közül  tánccal, zeneszóval, énekléssel, versekkel üdvözölték a Mikulást.

A Mikulásvárás ideje alatt az úszósuli által karitatív keretek között oktatott árva gyerekek nevelő pedagógusai, Marika néni és Rózsika néni kézműves foglalkozást tartottak a Kápolna előterében, elsöprő sikerrel.

Mind a szülők mind a gyerekek körében igen népszerű volt az ünnepi minták készítése gyöngyökből és színes sógyúrmákból. Köszönet illeti a kedves gesztusért a pedagógus kollégákat.

Természetesen  a rajzpályázat győzteseit és helyezettjeit is kihírdettük országnak-világnak , a győztesek csoportonként tortát és Karácsonyi kifestőt nyertek,de minden gyermek aki rajzot adott le szintén kivétel nélkül jutalomban részesült. 

 A Mikulásvárás és az ünnepség ideje alatt senkinek nem maradt a pocakja  üresen, hiszen a Kápolna elött terített svédasztal várta az éhes kicsiket és nagyokat,mindenkinek köszönjük aki saját, magával hozott finomsággal és innivalóval gazdagította a terülj terülj asztalkánkat.Kiemelten köszönjük a Panír étterem hozzájárulását,a finom pizzákat.

Szerintem nagyon jó hangulatban fogadtuk,köszöntöttük és búcsúztattuk a Mikulást,így biztos  vagyok benne,hogy jövőre ismét ellátogat hozzánk egy nagy batyuval telis tele ajándékokkal.

sziasztok Eszti néni

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása