Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Télapóünnepség

2009.12.09. 22:02 - Eszti néni

December 6.-án eljött hozzánk a télapó. Az ünnepségre a Játékpalotában került sor. Itt szeretnénk megköszönni a Játékpalota segítségét az ünnepség szervezésében.

Az ünnepséget nagy játszással-fogócskázással kötöttük egybe a játszóházban, és egy teljes terem a miénk volt.

Kicsit késett a télapó, de végül megérkezett, és elvarázsolt kicsit-nagyot. A nagy zsibongásban szava néha a terem hátsó végében nem hallatszott, de kiderült, hogy angyalpostán minden gyerekről részletes jellemzést kapott, amit részletesen és egyenként átbeszélt velük. A télapót énekkel köszöntöttük, és búcsúztattuk el. 

Sok család elhozta azt a testvért is, aki nem jár az úszóiskolába. Örömmel fogadtunk mindenkit. Szemmel láthatólag sok szülő is élénk, teljes délutánt átölelő beszélgetést folytatott, a gyerekek össze-vissza rohangáltak, szóval mindenki tette a dolgát.

Az ünnepséget sok sütemény, kakaó, miki-egér palacsinta és vajas kalács tette még édesebbé (köszönjük a játékpalotának, hogy ezeket bevihettük).

Az alábbi diasoron bemutatunk pár képet az ünnepségből. Hamarosan több és jobb képet kapunk, amit szintén közzéteszünk.

Az est során a kis tanítványaim rajzaikat odaadták nekem, amiért nagyon hálás vagyok. A rajzokat hamarosan digitalizáljuk, és itt közzé tesszük.

Köszönöm mindenkinek, hogy eljött... Most már bevallhatom, elpityeregtem magam az örömtől, mikor a télapó bejött és együtt voltunk...

Köszönöm, mégegyszer !

Vissza a főmenübe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása