Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

A Manócsoportról

2010.01.23. 12:20 - Eszti néni

Kedves Mindenki

Örömmel adom hírül mindenkinek, hogy januártól a Minimanó csoport lelkes kis csapata  négy új jövevénnyel bővült. Kata, Misu, Milán és Marci az első pillanattól kezdve minden gátlás, nyafogás nélkül beilleszkedett a csipetkék bandájába.

Az "öreg rókák",Anna,Laura,Geri pedig lelkesen segítik Őket.

A minimanó csapat szombatonként kora reggel 8 órakor lelkesedve, mosolyogva, vidáman érkezik meg az uszodába. Dalolva, táncolva, mondókákkal fűszerezve végezzük a vizhezszoktató foglalkozásokat. Mindenki lelkesedik a vizért, a fröcskölésekért, a vizinudlival és a varázsdeszkával, a szilvásgombóccá  avanzsált labdákkal végzett, lebegést tanító gyakorlatokért. Ezeket már némelyikük egyedül, segítség nélkül is el tudja végezni.

A sikeres legbegést követően lassacskán majd eljutunk a siklás gyakorlatához, de ehhez előszőr mindenkinek az arcocskáját a vízben kell tartania és lelkesen fújnia  maga körül a gyöngyöző bugyborékokat, hiszen ez a  sikeres továbblépés kulcsa.

A kis csapat aktuális legkedvesebb gyakorlatai, az óravégi vizbeugrálások, melyek a bátorság próbái, az önbizalom növelését segitik elő. Ezek a feladatok csapatépítö jellegűek. A víz alá merüléssel, az arcocskák vizhezszoktatását és a helyes légzéstechnika megtanulását készítjük elő. A manók bandája imád oroszlánordítás kiséretében a hullahoppkarikába ugrani, minden  noszogatás és sirás rivás nélkül.

Nagyon büszke vagyok rájuk!

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása