Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Farsangi mulatság a játszóházban

2010.03.07. 20:31 - Eszti néni

Kedves Gyerekek és Szülők

Ezúton szeretném megköszönni Nektek azt a sok sok finomságot amit a farsangi mulatságunkra készítettek és vásároltatok.

A gyerekek jelmezei nagyon nagyon ötletesek, szépek és aranyosak voltak. Zebrák nyargalásztak végig a játszóház szavannáján, néha előtünt egy kis vad oroszlán is a bozótból, és a mackó is kibújt a barlangjából. Tündérek, jólelkű kis boszorkák,és pöttöm ördögfiókák is érkeztek hozzánk. Persze sportolók is képviseltették magukat,volt aki a tatamin mutatta be harci tudását, mások lóhátról lepattanva nyargaltak be a Játékpalotába. A kedves szülők bohócos kedvű képviselői nagyban emelték a vidám hangulatot.

A finom pizza elnyammnyogása után, és a lufihajtogatást követően a hangulat a tombolák kisorsolásakor a tetőfokára érkezett. Mindenkinek megvolt a maga elképzelése arról mit is szeretne nyerni,volt nagy izgalom, susmusolás, számcserélés és a végén valahogy mindenki  megkapta az áhított nyereményét.

Aztán következett az ereszd el a hajamat, mindenki szanaszét spriccelt az ugrálóvárban és este hét óra felé úgy kellett Őket becserkészni. Míg a gyerekek hancúroztak addig Mi szülők is nagyon jól éreztük magunkat, melyhez a közkedvelt Abba és Boney-M slágerek is hozzájárultak.

Az úszósuli legelhivatotabb szülői támogatói oklevelet kaptak, önzetlen segítségükért.

Most viszont megragadom az alkalmat,hogy minden szülőnek  köszönetet mondjak, hogy szombatonként gyerekükért pihenőjüket föláldozzák, pedig  tudom nagyon fáradtak a munka után. Köszönet a gyerekeknek is, akik az egész heti tanulás után lelkesen jelennek meg már szombat reggel 8-kor az uszodában. Lehet, Ők is otthon pihennének az ovi és a suli után, ha nem tudnák, hogy az uszodában csak jó dolgok történnek velük.

Nézegessétek kedvetekre a farsangi fotókat és a klassz kis rajzokat,amiket a lurkók készítettek.

Remélem sikerült együtt elzavarnunk a hosszú telet!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása