Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Tavaszváró farsangi mulatság

2011.03.17. 13:37 - Eszti néni

 

2011.március 06.án Tavaszváró farsangi bulit tartottunk a Csillagvár játszóházban

A családi szórakozáson 23 gyerkőc vett részt és élvezte 4 órán keresztül a játszóház nyújtotta lehetőségeket és a barátokkal töltött vidám,önfeledt játékot.

Köszönöm,azoknak a gyerekeknek akik szebbnél szebb és nagyon találékony farsangi jelmezekbe bújtak,voltak Hófehérkéink,kisegereink.dinoszauruszunk,tigrisünk,és kis sündisznócskánk is.Néhány vidám tavaszi rajzocskát is kaptam,amiért mindenki kis ajándékot kapott.

Nagy sikert aratott Viktot óvóbácsi,találékony lufihajtogatása,és a sok finomság mellett,melyet köszönök a szülőknek,a Panír Étterem által prezentált pizzák.

 

 

Mindemellett a gyerekek leginkább a tombolán nyert,kis ajándékoknak,meglepetéseknek örültek a leginkább.Este 19.00-kor gyereksírástól telt meg a játszó,mert a picik semmiképp nem akartak hazamenni,és a padlóba kapaszkodva próbálták maradásra bírni a szülőket.A kicsik távozása után a nagyok viszont teljes mértékben birtokukba vették az egész játszóházat és tomboltak egy nagyot.

Jó volt együtt lenni veletek újra,az uszodán kívül is.

Eszti néni

 

Köszönjük a szülők és a panír étterem támogatását!

 

 

 

 

 

 

 

 

(A részletekért kattintson a reklámképre -a bécsiszelet finom és óriási, és a pizzák is nagyon jók!-)

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása