Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Karácsonyi buli az uszodában

2009.12.21. 09:06 - Eszti néni

December 19.-én délután az usziban megtartottuk ezévi záró,Karácsonyi bulinkat.Ezzel egyidőben,minden gyerek örömére beköszöntött a fehér tél is, óriási hóesés kiséretében igyekeztünk eljutni, araszolni az uszodába, van akinek ez sikerült de voltak páran, akik hóakadály miatt sajnos nem tudtak eljönni.

Talán a hóesésnek, az év végi fáradságnak is köszönhetően, a vizben az első negyedórában a társaság kissé szétszórt volt, de a humorérzék,a vidám hangulat, egy kis pedagógia, valamint Ivett néni segitségével végül sikerült egy felszabadult hangulatú, játékokban gazdag vizi bulin résztvennünk.

Hatalmas volt az ijedtség, hiszen megjelentek az eddig nem járó, esetleg elvált szülők, akiknek a gyerekek bizonyitani akartak. A sok játék átsegítette a tanulókat a kezdeti nehézségeken, és mekgezdődött az önfeledt játék.

Jó volt, hogy együtt volt a csapat és mindenki megtalálta a maga örömét a hullámok és a barátok között.
Csodás volt, hogy együtt játszottak az egészséges és sérült gyerekek akiknek ez a buli maradandó kellemes élményeket adott.

Ezúton is köszönöm Marikának és a lányoknak a sok szép kézzel készitett kis ajándékot,melyeket a Karácsonyfánkra fogok akasztani.

Az első foglalkozásaink január 9.én lesznek,a megszokott időben.

Addig is Mindenkinek Áldott Békés Ünnepeket és jó pihenést kivánok.

Találkozunk 2010 január.9 én.

sziasztok Eszti néni

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása