Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Évzáró Családi játék az uszodában

2011.06.25. 10:47 - Eszti néni

Az idei évben június 11.én szombaton tartottuk évadzáró családi pancsizásunkat az uszodában.Nagy öröm volt számomra látni a szülőkkel együtt játszó nagyokat ,kicsiket és pindurokat.Mint tudjuk elsősorban szülőként,hogy jövőnk a legkisebbekben él tovább,így lesz ez reményeim szerint az úszóiskolánkal is.Ősszel sok kistestvér kezdi majd nálunk az úszással való ismerkedést.

A gyerekek egész éves szorgalmas és kitartó edzésmunkájukért oklevelet kaptak.Ugyanezen okleveleket ezúton átnyújtom azon lelkes szülőknek és nagyszülőknek is akik vállalják gyerkőceik különféle plussz foglalkozásokra való hordását.Rutinos anyukaként pontosan tudom,hogy nem kis logisztikai feladat a család minden tagjának igényeit lehetőség szerint teljesíteni,és munka után ill szombat reggel fáradtan lejönni az uszodába.Köszönöm a bizalmat a saját és oktatóim nevében,hogy a mi úszósulinkat választottátok.

Szeptember 5.-től Mindenkit szeretettel várunk vissza a tanfolyamokra,melyeket reményeim szerint tovább tudunk majd bővíteni.

sziasztok Eszti néni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása