Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Január végén elindult a sérült gyerekek úszásoktatása

2010.02.10. 14:41 - Eszti néni

Mindenkit nagy örömmel értesítek arról,hogy január végétől elindult a szellemileg akadályozott gyermekek,tanfolyamrendszerű oktatása, kedden és csütörtökönként délután 16-17 óráig.

Kedden a nagyobb srácok járnak úszni, csütörtökön pedig a kisebb lúrkók ismerkednek a víz nyújtotta örömökkel.

Ezúton köszönöm a Csalogány utcai Intézmény, a Szellő utcai Spec.Iskola, a Kormos Iskola valamint a Prizma Spec.Iskola Igazgatóinak és a kollégáinak az együttműködést és a lehetőség bemutatását a szülők felé.

Köszönöm a szülők bizalmát és áldozatkészségét, hogy ebben a kezdeményezésben mellém álltak, és  rendületlenül hozzák, valamint beiratják gyermekeiket az úszásoktatásra.
Minden tudásommal és elhivatottságomal azon leszek, hogy ezek a foglalkozások a gyermekek javát szolgálják.
Reményeim szerint a tanulók egészségének, mozgásának, koordinációjának fejlődése mellett,idővel egy lelkes kis közösség fog formálódni, és az uszodán kívüli programokat is tudunk majd szervezni.

Hamarosan csapatképeket is fogunk készíteni, az újdonsült csikóhalas bandatagokról,akik már most nagyon élvezik a vizet, és alig várják az oktatások napját.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása