Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Hattyús lányok elsöprő győzelme a Sport Uszodában

2010.04.18. 19:51 - Eszti néni

A Margitszigeti Hajós Alfréd Uszodában, április 18.án került megrendezésre a speciális úszóverseny. A San Marco utcai Csalogány Iskola lelkes kis csapattal képviseltette magát, akik közül mindenki nagyon sikeresen szerepelt és az iskola pedagógusai és nevelői valamint jómagam nagyon büszkék vagyunk a versenyzőkre!

Szeretném kiemelni azon gyerekeknek a kitűnő versenyzését és lelkesedését akik hozzám, a Csikóhal úszóiskolába is járnak úszni immáron fél éve, mindenekelött a Hattyús lányokat,akik soha még ennyi érmet nem szereztek egyszerre úszóversenyen.

A délelötti előfutamokhoz képest,a délutáni döntőkben, megfogadva a techikai tanácsokat 3-4 másodpercet javítottak saját idejükön. Ennek eredményeképpen elsöprő győzelmeket arattak.

Taskovics Évi 3 aranyérmet, Begovics Évi egy ezüstérmet és egy bronzérmes helyezést, Petnyik Évi két ezüstérmes helyezés ért el. A lányokon kívül nagy büszkeségem és tanítványom Dunai Andriska, aki egy aranyérmet és egy bronzérmet zsebelt be a verseny során. Kiss Botit sajnos a versenybíróság kizárta a döntőből, de az előfutamban beleadott mindent, és teljes erőbedobással versenyzett, biztos vagyok benne,hogy jövőre Boti is a dobogóra állhat és csillogó érmet szerezhet.

A Hattyús lányok közül, Erika a szurkolótábor igen lelkes és hangos, hangszerekkel és erős hangszálakkal felszerelt jókedélyű csapatát erősítette. Jövőre már Ő is versenyezni fog a vízben a többiek között!

Mindenkinek Gratulálok a szerepléshez és ne feledjétek a részvétel a fontos, és az a szeretet ami belengte az egész uszodát ezen a napsütötte vasárnapon.

Eszter néni

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása