Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Nagyszerűen sikerült a gyereknapi piknik

2010.06.08. 10:16 - Eszti néni

Nagyszerűen sikerült a gyermeknapi piknik a Margitszigeten.Kegyes volt hozzánk az időjárás és gyönyörű napsütéses napon tarthattuk meg piknikünket a Szigeti nagyréten.Az árvíz sem fenyegetett minket.

Együtt játszottak az úszóiskola csoportjainak kicsi és nagyobbacska tanítványai, sérült és egészséges gyerekek, szüleikkel,nevelőikkel és barátaikkal együtt.Részt vettünk a Sportvarázs nyitott programjain is és sok kedves ajándékot nyertünk a sportfeladatok során.

Tollasoztunk,fociztunk ugrálóköteleztünk,hullahoppoztunk,röppiztünk,frizbiztünk,trambulinon ugráltunk nagyon jól éreztük magunkat egymás tátsaságában.Persze nem maradt el az Úszósuli által igért fagyizás és bringóhintózás sem.Velünk voltak egész pici apróságok is ,Nóri és Levi baba,akik a Csikóhal úszósuli következő nemzedéke lehetnek.

Hamar elfogyott a sok kakaós palacsinta és a fasírtgolyók is,és köszönjük mindenkinek aki egyéb finomságokkal lepte meg a csapatot.

Jó volt veletek lenni,remélem sok hasonló alkalom adódik még számunkra.

Eszti néni

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása