Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

MINIMANÓ INTENZÍV TANFOLYAM A SAN MARCOBAN

2010.07.04. 11:39 - Eszti néni

Nyári zárásként egy hetes intenzív tanfolyamot szerveztünk, a minimanó korosztály részére a San Marco u.i Csalogány Iskola uszodájában. Az oktatók Ivett néni, Imre bácsi és jómagam voltam.

A gyerekek jún.28.-júl 02-ig miden délután,j átékos vízhezszoktató foglalkozásokon vettek részt. A legfiatalabb vállalkozószellemű kismanónk Boldizsár, és kistestvére a két éves Ábel volt. Ábel korát meghazudtolva a kezdeti megszeppenést követően, mosolyogva igyekezett a nagyobbak nyomdokaiba lépni, verte a habota piciny lábacskáival és imádta kihorgászni a vízből a szílvásgombócokat. Boldi oroszlán pedig hozta szokásos önfeledt, felszabadult hangulatát a vízben és az oktatóival. Annának nagyon örültem,hogy a kezdő csoportból csatlakozott hozzánk, mert ez az egy hét intenzív okatás nagyon sokat fejlődhetett volna, és nagyon jól haladt ezen az úton, legyőzte őt egy fránya mandulagyulladás. Ezúton is kívánunk neki mielöbbi jobbulást.

Nagy öröm volt számomra, hogy a tanfolyamon többségében olyan gyerekek vettek részt,akik eddig nem jártak úszóiskolánkba rendszeresen. Nadin, Dominik, Patrik és Zsiga nagyon összeszokott kis bandát alkottak. A három tesó vagányságban verhetetlen volt, ami Zsigi bátorságát is előcsalogatta, így ez a kis manócsapat nagyon sokat fejlődött már egy hét alatt is. Bubu szintén új kissrácként jelentjezett hozzánk, és a tanfolyam során megtáltosodott, a hét elején még a víz közelébe sem akart jönni, pénteken pedi már alig tudtuk kicsalogatnia medencéből,és ami még fontosabb, a feladatokat is egyre ügyesebben,és egyre jobban koncentrálva oldotta meg.

Reményeim szerint a régi és az új kis tanítványainkkal szeptemberben a tanfolyamokon újra találkozunk, legalább heti két alkalommal. Addig is kívánok Nekik és a kedves szüleiknek is kellemes nyaralást,jó pihenést.

sziasztok Eszter néni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása