Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

CSIKÓHALAS MIKULÁS VÁRÁS

2010.11.10. 18:51 - Eszti néni

Kedves Gyerekek!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Örömmel értesítelek Benneteket,hogy Mikuláshoz írt levelem meghallgatásra került.A levélben az volt a kívánságom,hogy a Csikóhal úszóiskolába járó gyerekekhez személyesen is látogasson el a Mikulás,nagy ajándékokkal teli puttonyával.Elmeséltem Neki,hogy hozzám csupa szorgos és lelkes kis- és nagyobbacska lurkó jár,akik jó hangulatban,játékosan sajátítják el az úszástudás tudományát.Sokszor ugyan a vízalatti búvárkodásból kell kiemelni Őket,hogy meghallgassák az instrukciókat,de úgy gondolom ezért semkinek nem jár majd virgács.Annál inkább sok sok dícséret és köszönet illeti a srácokat az igyekezetükért.

És nem csupán a gyerekeket,hanem a lelkes szülőket,nagyszülőket is akik mindig támogatják és terelgetik a kis csikóhalak vizi tanulmányait.Nektek szülőknek is szól ez az ünnep.

 A Mikulás december 04.-én  szombaton,a San Marco u.iskola ,Kápolnájában látogat meg minket,délután 17-19.00 óráig.A Mikulásvárás ideje alatt,az általam karitatív keretek között oktatott árva gyerekek nevelő pedagógusa kézműves foglalkozást is tart a gyerekeknek.

A születésnapi rajzpályázat eredményhírdetése is ekkor lesz,tehát a Mikulás meglepije mellé mint igértem tortát is nyerhettek.

Természetesen a testvéreket is szeretettel várjuk a délutáni programra,és mindenkitől szívesen vesszük ha kis finomságot,ropogtatnivalót és szomjoldó nedüt hoz magával a csapat számára.

Fontos lenne,hogy jelezzétek részvételi szándékotokat,azt is hogy hány tesóra számítson a Mikulás,a puttonya mérete ugyanis ettől függ.

Mindenkit szeretettel várunk

Eszti néni

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása