Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Óriási Siker 2011. Évadnyitó Speciális Úszóversenyén

2011.01.16. 22:56 - Eszti néni

Úszóiskolánk,karitatív keretek között oktatott úszói,január 15.én Kaposváron nagyszerű eredménnyel szerepeltek a speciális versenyen.

Kitartó,rendszeres edzésmunkájuknak,lelkesedésüknek köszönhetően tanítványaink ismét taroltak az Országos Speciális versenyen Kaposvárott.Ugyan nem volt teljes a csapat,mert a verseny elött egy nappal nagy reménységünk az igen tehetséges Begovics Évi egészségügyi problémái miatt mégsem utazhatott el a csapattal,ennek ellenére Őt is dícséret illeti a szorgalmas felkészülési munkáért.

A sikercsapat így is sok csillogó éremmel gazdagította a büszkeségfalunkat.Petnyik Évi 2 arany és egy ezüstérmet szerzett a verseny során.Taskovics Évi 1 arany és 2 ezüsttel örvendeztetett meg bennünket.Dunai Andris pedig 3 alkalommal is felállhatott a dobogó harmadik fokára,hogy átvegye az Őt megillető bronzérmeket.

Ezúton gratulálok tanítványaimnak és a pedagógus kollégáknak is,akik résztvettek a gyerekek,mind fizikális ,mind mentális felkészítésében.

Eszti néni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása