Csikóhal Hírlevél

Csikóhal Úszósuli Hírek

Címkék

Statcounter

Sérült kisgyermekek oktatása

2011.07.04. 19:41 - Eszti néni

Szeretném úszóiskolánk minden kedves szülőjével és gyermekével megosztani a sérült gyermekek oktatásán készült néhány fotót,melyek nagyon kedvesek számomra.

Ezúton szeretném megköszönni a minden kis- és nagyobb tanítványomnak azt a sok szeretetet és bizalmat mellyel megajándékoznak engem és kollégáimat a gyógyúszás foglalkozások során. Nem olimpikonokat akarunk nevelni, hanem boldog és elégedett arcokat látni a vízben és hallani az önnfeledt kacajokat, ez az igazi ajándék mely kölcsönös és feltétlen a gyerekek és oktatóik között.

Természetesen minden szakmai tudásunkal,tapasztalatunkal és leginkább szeretetünkel azon vagyunk,hogy a gyerekek sérülésük vagy veleszületett rendellenességük mértékének megfelelő mozgásterápiában részesüljenek.

Reméljük a Csalogány Iskola továbbra is lehetőséget fog biztosítani a rászoruló gyermekekkel való foglalkozásra.

Eszter néni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása